Frågestund hela sommaren!!!

Vi kör en liten frågestund som är på hela sommaren, fråga vad du vill när du vill och jag svarar på allt!

XoXo

Sex and the city stjärnan kristin Davis bästa knep för huden och håret

"Mitt hår såg hemskt ut på Playboy Mansion"

Kristin Davis har lärt sig ett och annat om hur man håller sig snygg. Här är hennes bästa knep.

Ha koll på dina slingor
Kristin Davis avslöjar för Allure.com att hennes största skönhetsmiss var när producenterna för "Sex and the City" ville att hon skulle slinga sitt hår. Hon lydde och valde en av de andra SATC-tjejernas frisör, men förstod inte att hon var tvungen att göra om slingorna regelbundet.
- Ingen berättade det för mig. Tydligen var jag inte redo för en krävande frisyr. Nu har jag en bild på mig själv från Playboy Mansion-avsnittet av programmet, där jag har en hästsvans och flera centimeter ner på mitt huvud har jag gulorangea ränder där mina slingor hade växt ut. Jag fattar inte att de lät mig se ut så! säger Kristin.

Skydda huden mot solen
Unga kvinnor har inte riktigt förstått hur viktigt det är att ha alltid ha solskyddskräm, och det kommer de att ångra senare, menar Kristin Davis.
- Jag är jättekänslig för sol, så jag använder Ahava Sun Protection Anti-Aging Facial Moisturizer SPF 50. Jag spelade precis in filmen "Couples Retreat" i Bora Bora, så jag applicerade hela tiden om efter lunch. Om jag glömde blev jag alldeles röd och makeupartisten var tvungen att sminka över det, säger hon.

Acceptera ditt hår
På sommaren brukar Kristin sätta upp sitt hår i en knut, i förhoppningen att få mjuka vågor när hon släpper ut det. Men när hon nyligen besökte Kenya blev hennes hår stort och burrigt.
- Jag lät det bli frissigt, helt enkelt. Silikonprodukter får mitt hår att kännas smutsigt och jag tycker att folk använder plattänger för mycket. Jag var på ett event och bokstavligen varenda person där hade plattat och slickat hår, och ärligt talat funkar den looken inte på de flesta. Om ditt hår har volym så låt det ha det, säger hon

XoXo

Kändisarnas tips: Hollywoodsvall!

Eva Longoria
Eva Longoria 
Beyonce
Beyonce
 Blake Lively
Blake Lively
 Gisele Bundchen
Gisele Bundchen
 Heidi Montag
Heidi Montag Heidi Montag
 Jessica Simpson
Jessica Simpson Jessica simpson
 Kate Hudson
Kate hudson
 Naomi Campbell
Naomi campbell
 Nicole Scherzinger
Nicole Scherzinger
 Vanessa Hudgens
Vanessa hudgens
Whitney Port
Whitney port
Elin Kling
Elin kling
 Janet Leon
Janet Leon
 Victoria Silvstedt
Victoria Silverstedt

Jag säger bara lägg undar plattänger och ta fram eran lockänger tjejer. Den är sommar och lockarna är hett igen. Du kan fixa den beach-looken som Gisele Bundchenn, Vanessa Hudgens, Elin Kling och Whitney Port eller de mer sofistikerade och glammiga lockarna som Eva Longoria, Beyonce, Victoria Silvstedt och Jessica Simpson. Men om du redan har lockar så SKA du bara lycklig för då har du verkligen den rätta frisyren den här säsongen! Berätta vems lockar du skulle vilja ha och om du älskar det här looken eller inte

XoXo

Mirandas nyttiga diet,

  Så formar du kroppen som orlando blooms WIFE!

Som en av världens absoluta mest framgångsrika modeller vet Miranda Kerr att det är viktigt att vårda sin kropp.
 
Till skillnad från många av sina kollegor väljer Miranda att äta ofta, gott och nyttigt.
 
En vanlig frukost består av en fräsch müsli med yoghurt och fruktsallad.
 
Till det äter Miranda ett kokt ägg. Drycken består av te eller ett glas vatten med citron.
 
Glöm hamburgare och pizza på lunchen. Miranda föredrar tonfiskssallad och flera glas vatten. Nu ska vi höra vad Miranda själv säger om sin kost...
 
"Till middag brukar det ofta bli en laxkotlett, en stek eller en vegatarisk sallad".
 
"Jag äter inte mycket potatis, utan föredrar rostad pumpa".
 
"Det är trist att folk inte tar hand om sig själva och sina kroppar. Du kan inte se frisk och sund ut på utsidan om inte insidan mår bra".

 "Jag är ett hälsofreak och äter bara saker som är bra för min kropp".

XoXo

Snyggast i världen

 
17-åriga Toni Garrn debuterade på Calvin Kleins vår/sommar 08 runway show i New York. Trots sin unga ålder har hon snabbt tagit sig upp till höga placeringar
 
Freja Beha Erichsen blev upptäckt av en modellagent när han passerade henne i en taxi. Sedan dess har hon jobbat för bl. a. Prada, Louis Vuitton och Miu Miu.
 
Hon har längden, kroppen, huden, håret och en stjärnas närvaro. Catherine McNeil är en riktig toppmodell.
 
Den italienska modellikonen Mariacarla Boscono är charmig, smart, ambitiös och ligger på 7:e plats bland världens
hetaste kvinnor.
 
Från början ville Jessica Stam bli tandläkare, men vid 16 års ålder upptäcktes hon av modellagenten Michéle Miller. Hon blev snart världskänd när hon visade sig på omslaget av tyska Vouge. Nu är hon med i kampanjer för bl. a. Dior och DKNY.
 
Anna Jagodzinskas tid är nu! Kampanjer för Donna Karan, Balenciaga, Marci Polo, Calvin Klein och många fler har tagit henne till toppen
 
Anja Rubik startade sin modellkariär redan som 12-åring, men fick då bara modella när hon hade skollov. Nu vid 23 års ålder är hon modell på heltid, och hetare än någonsin!
 
Denna punkiga modell har charmat hela världen från catwalken. Det är Agyness Deyn som ligger på 5:e plats
 
Med flera Vougeomslag kniper Coco Rocha 4:e plats
 
Lily Donaldson var Jil Sanders första ansikte och har i många år tagit catwalken med storm. Nu ligger hon på 3:e plats bland världens hetaste.
 
En av förra årets mest spektakulära nykomlingar är Lara Stone, som jobbat för bland andra Hugo Boss, Calvin Klein och Jil Sander.
 
Med kampanjer för Chanel, Prada, John Galliano och Tiffany & Co ligger Sasha Pivovarova på en delad andraplats.
 
Guccis ansikte utåt, Natasha Poly, knep även hon andraplatsen.
 
På förstaplatsen bland världens hetaste kvinnliga modeller hamnade Raquel Zimmermann som jobbat för bland annat Fendi, Gucci och Roberto Cavalli.

XoXo

De bästa fönkneppen


Frissigt hår, kluvna toppar och ett platt svall? Med en bra teknik kan allt döljas.Sträva efter en kalufs med volym och rörelse. Först och främst gäller det att välja rätt stylingprodukter för just ditt hår. Vänd dig till en frisörsalong, de vet bäst.
 
Applicera med måtta. Använder du för mycket vax blir håret lätt fett och sprayar du halva flaskan blir frisyren stel. Många gör även misstaget att inte föna håret riktigt torrt. Separera håret i olika delar och föna mindre sektioner. Det gör att värmen koncentreras bit för bit och frisyren håller sig snygg hela dagen.

Fönskolan
1. Investera i ett bra schampo och balsam som passar just din hårtyp.
2. Handdukstorka håret och applicera en stylingprodukt. Tunt hår behöver volymspray, frissigt hår behöver ett serum och lockigt hår blir snyggast med en produkt som lyfter fram lockarna.
3. Föna håret några minuter för att få bort fuktigheten. Dela upp håret i flera delar, fäst med klämmor.
4. Torka en sektion i taget tills håret är helt torrt. Om håret blir frissigt använder du en plattång och avslutar med glansspray.

RSS 2.0