skönhetstips från beautyplace

En snygg sminkning handlar självklart inte bara om vilka produkter du använder, som många av er andra sminkjunkies där ute säkert redan vet. Det handlar (i alla fall nästan) lika mycket om verktygen du lägger makeupen med. En bra pensel håller i flera år om du sköter den rätt genom att tvätta och vårda den. Jag är på jakt efter nya sminkverktyg och halkade nyss in på beautyplace blogg och då hittade jag detta.


1. Portable Natural Compact Powder Face Brush. Allsidig borste, som får plats i kuvertväskan och går att använda till bland annat puder och rouge.

2. Synthetic Brush 6M. För att applicera concealer mer noggrant och få det att räcka längre.

3. Natural Brush 20M. Stor rougeborste som är perfekt för att skugga snyggt. Har blivit utsedd till InStyles Best Beauty Buy.

4. Natural Brush 2R. Eyelinerpensel för både torr och våt eyeliner.

5. Kolinsky Brush 12S. Används för att applicera ögonskugga över hela den rörliga delen av locket. Fungerar till både puder- och cremeskugga.

6. Natural Brush 8HR. Ögonskuggepensel för att "blenda" ihop olika nyanser, speciellt utformad för det yttre vecket av ögat och för att skapa det perfekta "V-et".

7. Kolinsky Brush 7F. Läppensel som används för att applicera läppstift eller läppglans, hjälper till att göra resultatet naturligare och mer hållbart
tips från www.beautyplace.blogg.se

XoXo

Svar från frågestunden

Har du bra tips om lexikon på internet?:gå in på google.se/translate så finns det en jättebra. Hej analeigh! Jag har jättemånga finnar och när jag har läst några av dina tips om att få bort dem så är det ofta att man ska köpa krämer m.m men har du inget tips om att få bort finnar och inte behöver köpa krämer: Jag fick ett tips från en tjej som oxå hade finnar och hon slutade dricka mjölk, du kan dricka mjölk till maten och så men typ till frukost kan du dricka juice och om du bara är törstig kan du dricka vatten. Det är oxå bra att dricka :PVad ska du göra i sommar?: Jag kanske ska åka till england eller cypern.Hej! Jag vill bli modell och jag vet inte hur jag ska göra mina poser, dem blir aldrig riktigt rätt, vet du hur jag ska göra?: öva framför spegeln. vilka program kollar du på på tv?: många bland annat. 90210, lost, prison break, city akuten (:P), project runway, top model, the mentalist, talang, robinson (yeeah). kom inte på någon mer jag kollar på.vilken agentur är du med i? xoxo: just nu är jag inte med i någon agenturvilken linje ska du börja på i gymnasiet?: har inte bestämmt än Har du något smeknamn?: Nej men ni kan börja kalla min Ana eller Leigh. ska du åka utomlands i sommar: england (hoppas) eller cypern.

XoXo


Taylor swift konsert!!!

Jag bara måste lägga in detta inlägg! Jag kanske (och min familj) ska åka till England för att kolla på taylor swift. eller det är anledningen till varför jag åker. hörde du det hanna ENGLAND och TAYLOR SWIFT!!!!
Fast jag tror att jag ska vänta till hon kommer till Sverige! asså jag får panik om hon inte kommer till Sverige, har redan panik nu.

XoXo

Grattis Suri Cruise!

läste på internet att Suri fyller 3 år idag:P


Så mycket väger de hetaste kändisbrudarna

Megan Fox Transformers-stjärnan Megan Fox är många killars och tjejers dröm. Megan är 167 centimeter lång och väger 51,8 kilo. Megans BMI ligger på 18,6.

Jessica Alba Latinobejben och den nyblivna mamman Jessica Alba är 170 centimeter och väger 57,73 kilo. Jessicas BMI ligger på 20,0.

Adriana Lima Victoria's Secrets-modellen Adriana Lima är verkligen i spinkigaste laget. Hon väger minimala 51 kilo till sina ståtliga 177 centimeter. Adrianas BMI ligger på 16,3.

Jessica Biel Justin Timberlakes bättre hälft Jessica Biel är en träningsnarkoman av rang. Och visst ger det resultat - 49 futtiga kilo utdelade på 172 kaxiga centimeter. Jessicas BMI ligger på 16,6.

Dita Von Teese
Dita gav burleskstrippen ett ansikte och framförallt - en skållhet kropp som ibland tar sig ett dopp i ett martiniglas. I strumplästen är Dita 168 centimeter lång och hon väger yttepyttelilla 47 kilo. Ditas BMI ligger på 16,6.

Lily Allen Minimänniskan Lily Allen knappar bara in 157 centimeter. Efter en stenhård diet, hypnos (!) och PT-pass på gymmet tre gånger i veckan, så kunde Lily Allen se resultat. Och det gick fort. På bara sex veckor gick hon ner två klänningsstorlekar, vilket i hennes fall blir hälsosamma 62 kilo. Lillys BMI ligger på 25,2.

Marissa Miller Ännu en Victorias Secrets-ängel... 173 centimeter lång och 50 fräscha kilon får henne att gå stadigt på catwalken, på playan och på shoppingstråken. Marissas BMI ligger på 16,7.


svar på fråga

Asså mitt självförtroende är nästan på botten! jag har fem miljarder finnar och jag har nästandubbelhaka, jag vill verkligen få bort dubbelhakan snarast, hjälp
Svar: Det här är lite olika träningar man kan träna bort dubbelhakor

Gapa och tryck
Gapa stort med munnen och tryck med underkäken framåt, därefter uppåt så att tänderna på underkäken når upptill överläppen. Gör detta 10 till 15 gånger och repetera tre till fyra gånger per dag. Sakta men säkert ska man öka antalet reps, översträng dock inte käken. När denna övningen är färdig ska man slå löst med handflatan under käken.

Använd dina handflator
Tryck med handflatorna mot panna i tio sekunder under tiden du trycker emot med huvudet och nacken. Man kommer känna att nacken och hakan stramar ihop sig. Gör även denna övning då du använder baksidan av handen och från sidorna genom att hålla handflatorna över öronen. Under tiden man äter lyft hakan upp och ner med både öppen och stängd mun under tiden du tuggar. Känn hur musklerna  under hakan jobbar.


Använd en stol
Sätt dig på en stol med kroppen rakt uppsträckt, använd en stol utan armstöd och håll under stolen med dina händer på varsin sida. Tippa sakta huvudet och stäng munnen samtidigt som du trycker din haka mot bröstkorgen för att sedan försöka upp munnen så sakta och brett som möjligt. Slå med undersidan av handen mot undersidan av hakan under tiden man gör detta ska man sakta öka farten på slagen. Gör denna övning under ett par minuter två till tre gånger per dag

Kindbenets muskler
Dessa övningar är till för att stimulera en muskelgrupp som kallas för platysma, dessa muskler är ansvariga för att trycka ner och upp kindbenet. Gapa stort med munnen, därefter ska man använda underläppen över dina tänder på underkäken. Rör dina käkar upp och ner under tiden du gör detta. Föreställ dig en grävskopa som gräver djupare och djuer ner i marken. Gör tio stycken reps av detta och gör detta två till tre gånger per dag.

Snabba resultat mot dubbelhaka
Det är viktigt att man följer dessa övningar noggrant, håller sig till en hälsosam kost och tränar upp sina ansiktsmuskler, redan efter en månad eller två så kommer man att se förbättringarna!

information från http://dubbelhaka.se/ovningar.php


Kate moss visar att hon fortfarande kan!





XoXo

Victoria secret stjärnorna avslöjar sina bästa skönhetstips

Karolina Kurkova, Selita Ebanks, Miranda Kerr, Noemi Lenoir, Alessandra Ambrosio, Izabel Goulart och Marisa Miller...
Alla dem här victoria secret stjärnorna ger dig dem top fem bästa skönhetstipsen, och såhär är sammanfattningen:

  •  Var noga med att hålla huden återfuktad!
  • Sov aldrig med mascara, för då bryts fransarna av under natten!
  • Drick mycket vatten (eller kokosmjölk, som Alessandra föredrog)!
  • Dofta gott!
  • Sola, eller fuska dig till en solkysst och shimmrande hud!
  • Använd vackra underkläder!
  • Håll dina läppar pussmjuka och glossiga!
  • För en mer pigg och vaken blick - böj ögonfransarna,applicera lite vit kajal innanför fransraden, dölj mörka ringar under med concealer, och använd en bra mascara!
  • Grunda innan du sminkar dig!
  • Ånga och badda med citronsaft då och då för att öppna upp porerna och detoxa huden (Karolinas tips)!
  • Använd rouge för att få nynypna och rosiga kinder!

  • Svar till Rebecca!

    hej :) gillar din blogg! jag har två frågor
    1) är du modell?
    2) hur länge har du bloggat?

    Svar: Hej rebecca och tack för att du gillar min blogg. Svar till din första fråga: Nej jag är inte modell, jag la modellandet på hyllan eftersom jag har jättemycket plugg som måste göras. Svar till fråga två: Jag har bloggat på den här bloggen i snart två månader men jag har blogget på en annan blogg som nu är en testblogg, jag testar olika saker på den. Jag har bloggat på den i tre-fyra månader.

    Svar på fråga

    snygg outfit som vanligt :) hur lång är du ?
    Svar: tack, jag är kanske runt 173 cm.

    XoXo

    RSS 2.0