Fixa en snygg hög hästsvans


Den höga hästsvansen!

Såhär gör du den höga hästsvansen:

Det blir snyggast om man har volym i håret om man ska ha en hög hästsvans. Jag brukar föna håret upp och ned när jag ska ha volym.Efter det kan du med fördel tupera rötterna lite lätt. Tupera området precis ovanför där hästsvansen slutligen kommer att sitta.

Dra håret bakåt och fäst med en lite hårsnodd. Försök göra så att man inte ner någon bena. För att det ska bli lite finare kan du lina en slinga av ditt hår runt snodden för att dölja den (kolla på bilden). För att slingan ska sitta kvar kan du fästa slingan med hårnålar och en aning hårspray.

10 kändisar avslöjar sina träningsknep

 
Skådespelerskan Sandra Bullock, 45, älskar att röra på sig. ”Pilates, kickboxning och styrketräning tillhör favoriterna”, säger hon. Och hinner stjärnan inte med ett pass på gymmet väljer hon att jogga utomhus eller att cykla.

 
Att vara över 50, är inget som bekymrar Sex and the city- stjärnan Kim Cattrall, 53, ”Med åldern kommer erfarenheten, jag är tacksam för allt jag har upplevt och mår bra”, säger hon. Stjärnan håller formen med bra kost och långa hundpromenader, men inför inspelningen kör Kim på lite extra med en personlig tränare.
 
Den forna supermodellen Helena Christensen, 40, säger att hon är i bättre form nu än när hon var 25 år. ”Jag var oerhört lat på den tiden och rörde mig aldrig. Men nu försöker jag hinna med boxning två gånger i veckan”. Men det är inte bara boxningen som håller supermodellen i form. ”Jag har en otroligt bra ämnesomsättning. Jag äter väldigt mycket utan att det sätter sig”.

Skådespelerskan Sharon Stone, 51, har uteslutit koffein och mejeriprodukter för att hålla magen platt. Hon tränar på gym och använder sig av vardagsmotion. ”När jag märker att jag har gått upp i vikt på vissa ställen rör jag mig mer. Jag parkerar bilen långt bort så jag får gå en bit, sedan tar jag alltid trapporna istället för hissen och så vidare”.

Skådespelerskan Liz Hurley, 44, håller sig i trim genom att äta mycket fisk, fullkornsris och grönsaker. Liz medger att hon avskyr motion, men tvingar sig ändå ut på långpromenader varje dag, dessutom ingår sit ups i minst tio minuter i hennes dagliga rutin. Hon avslöjar att hon dricker varmt vatten för att sätta igång matsmältningen varje morgon och för att hålla huden fräsch sköljer hon ansiktet med iskallt vatten.

Den forna supermodellen Christy Turlington, 40, har tränat yoga sedan 18-års ålder och säger att det ligger bakom hennes vältränade figur. ”Yoga stärker en inifrån och ut, och ger mig därför mer än vanlig styrketräning”, säger hon.

Jodie Foster, 46 känner ingen ångest för att åldras och skulle inte kunna tänka sig att använda sig av plastikkirurgi. ”Jag vill hellre att folk ska säga, den där kvinnan har stor näsa, än den där kvinnan har gjort ett riktigt dåligt näsjobb. Kosmetisk kirurgi är inget för mig”. Jodie Foster är inte för träning heller, utan gillar lugnare varianter som powerwalks med stavar.

Många kändiskvinnor predikar om att tomma kalorier och alkohol är skadligt för hyn. Desperate Housewives- stjärnan Teri Hatcher, 44, gör det motsatta och säger att hon gärna tappar upp ett bad med en flaska rödvin i, och att det gör hennes hy fastare och mer elastisk.

Svar på fråga

Vilken tid/kanal går det programmet på? :D
svenska hollywood fruar verkar så bortskämda!
Svar: Det går på kanal 3 klockan 9 på måndagar. Dem är verkligen bortskämda. Man börja tro om dem gifter sig med kändisarna för pengarna. Jag tror att det var en fru som hette Anna Anka (vem fan vill heta Anka) Som tror att hennes barnskötare är avundsjuk på henne och så köpe hon diamant halsband där det fanns 850 diamanter det blev 17.5 miljoner. OMG säger jag bara!

Därför har Kate moss åldras snabbt

Kate Moss, hårda livsstil har hunnit i kapp henne. Åratal med droger, sprit, cigaretter och sena festnätter har satt sina spår, inte minst i ansiktet där tydliga linjer syns.

I augusti 2005 avslöjade brittiska Daily Mail bilder på supermodellen när hon sniffar kokain på en nattklubb. Många trodde att Kate Moss karriär var över, då företag valde att säga upp kontrakten med supermodellen, men detta vände sedan när Kate kom tillbaka från rehab ett år senare. Starkare än någonsin.

Även om droger inte finns med i bilden idag,
väljer hon fortfarande att vistas på nattklubbar med sprit och cigaretter ett flertal gånger i veckan.

”Hennes hår är uttorkat och skadat, vilket tyder på rökning och alkohol”, säger kändisfrisören Lee Stafford till tidningen Womans Day.

rätt färg på läpparna

För att på bästa sätt framhäva dina drag och din naturliga skönhet bör du gå efter din hudton när du väljer läppstift.

Första steget är därför att ta reda på om du är kall eller varm i tonen, säger Linda Mehrens, Maybellines svenska makeupartist.
– Slår din hudton mer åt det gula hållet behöver du oftast en varmare ton av läppstift, det vill säga ett läppstift med gult pigment. Slår hudtonen åt det blåa hållet behöver du oftast en kall ton av läppstift, det vill säga ett läppstift med glått pigment, säger Linda.

Är du osäker på om du har en kall eller varm hudton kan du titta på dina ögon. Personer med bruna eller gröna ögon är i regel varma i tonen, medan blåögda och gråögda personer oftast faller i den kalla skalan.

Nästa steg är att fundera över om dina färger är starka eller ljusa. Du som har en ljus hudton och ljus ögonfärg bör hålla dig till ljusare färger på läppstfitet. Har du istället mörka ögon och en mörkare hudton passar starka färger på läpparna dig bäst.

Ett knep för att få läppstiftet att hålla längre är att börja med att måla läppenna över hela läpparna.
– Applicera därefter läppstiftet direkt från hylsan eller med en läppensel för extra precision och ett felfritt resultat, tipsar Linda Mehrens.

Nicole Richie och Joel Madden fick en pojke!

Nicole Richie och Joel Madden fick en pojke!
Läste på posh24,se att Nicole Richie och Joel Madden hade fått en pojke i natt. Dem hade ju redan en dotter som heter Harlow Winter Kate Madden, hennes lillebror fick ett matchande namn, Sparrow James Midnight Madden.
grattis!

knepen till modellernas heta kroppar

 
Heidi klum är trebarnsmamma. Det är väldigt svårt tt tro när man ser pangkroppen hon har

Disciplin
En av huvudingredienserna till änglakroppen. Tjejerna tränar hårt och ofta för att bibehålla sina smäckra figurer. Det är ingen dans på rosor utan precis lika jobbigt som när vi själva går till gymmet. En nypa disciplin och framförallt självdisciplin för att orka hålla igång med träning och kost är ett måste.

Strikt kost
En strikt och genomtänkt kost är A och O om man ska hålla sig i toppform. Ät allt men i lagom mängd. Små portioner och gärna lite extra av sådant som är sunt och nyttigt. Exempel på bra mat, som bland annat ängeln Heidi Klum äter när hon ska komma i form, är: bönor, quinoa, tonfisk, magert kött, lax och sallad.

Skippa dieterna
Det funkar inte att gå på någon diet för att hålla formen, i alla fall inte långsiktigt. Inför den årliga “fashionshowen” tjejerna gör varje år är det hård konditionsträning samt styrketräning och strikt kost som står på schemat.

Regelbunden träning
Om man vill lyckas svarva till sig den där drömkroppen räcker det inte med en vecka på gymmet här och där. Då är det regelbundenhet som är nyckeln. Dessa undersköna tjejer ligger inte på latsidan. De flesta av dem är väldigt atletiska av sig och gillar att röra på sig. Kick-boxning, vindsurfing, konditionsträning, styrketräning... Ja, listan kan göras lång på vad dessa skönheter gärna tar till för att trimma sina kroppar.

En hjälpande hand
När man har som jobb att se bra ut och faktiskt får riktigt bra betalt för det, finns ingen tid att spilla. En personlig tränare och dietist hör till vardagen för stjärnorna. Dock finns det inget som säger att inte även en vanlig Svensson kan ta dessa till hjälp. Tvärtom, kan det vara ett riktigt klokt beslut. I alla fall om man själv är osäker på hur man ska gå tillväga för att nå sitt mål. Visst kostar det lite, men vad bättre kan du lägga pengarna på än din egen hälsa?


Mermaid eyes


Finaste ögonen


svar på kommentar

Haha, själv åker jag nästan aldrig till landet! pga alla djur. Vi hade fladdermöss i vårat hus där förut! usch!

Älskar din blogg, fortsätt att skriva! :)
SVAR: vi har ganska många djur uppe på vårat landställe oxå. Hatar ormar och det finns det där uppe så jag vågar inte gå ut i skogen :P. Jag hittade en död fladdermus i en tunna med vatten i, bläää säger jag bara. Vi har oxå fladdermöss på vinden så ibland tror jag att det lever en mördare där uppe men en osthyvel eller kniv som försöker ta säg ut. läskigt

Så fixar du formen

Välj GI
För att bli av neb sockersuget kan man använda GI man kan oxå tappa många kilo fast det är inte så viktigt. Ät inga kolhydrater så gott det går och är små portioner fem gånger per dag. Välj istället att äta mycket protein och nyttigt fett, som avokado och lax. Komplettera med linfrön och fiber, drick även mycket vatten.

Undvik alkohol

Under semestern är det lätt hänt att svalka av sig med kalla alkoholdrinkar. De innehåller massvis av kolhydrater och det sätter sina spår på din kropp. Vin och starksprit innehåller minst kalorier, medan söta drinkar, öl och cider är riktiga bomber. Drick med måtta och vill du ha snabba resultat av träningen bör du undvika alkohol helt och hållet.

Hellre lite motion, än ingen alls
Träning ska vara roligt, så hitta en träningsform du tycker om och som passar in i din vardag. Börja med kortare träningspass och öka successivt. Vill du inte börja med att lägga pengar på ett dyrt träningskort, kanske en motionscykel för hemmabruk kan vara något för dig. Vilken träningsform du än väljer ska du försöka röra dig minst en halvtimme om dagen.

Dröm sött
Dålig sömn försämrar din förbränning. Muskler har svårare att brytas ner och även återhämningen blir sämre. Undvik koffein och socker sent på kvällen och försök att varva ner innan sängdags genom att ta en promenad med musik i hörlurarna, tappa upp ett varmt bad och släck ner din bostad så mycket som det går.

Var målinriktad

Sätt upp ett realistiskt mål med din träning, men ha tålamod och tänkt långsiktigt – en förändring sker inte under en natt. Att ändra sina vanor tar ungefär åtta veckor och gör du fel, gör du rätt nästa dag. Det är aldrig för sent att börja om.

Håll humöret uppe
Glada tankar ger positiva känslor. Ge dig själv beröm för att du har ändrat livsstil. Genom att tänka positivt blir du lyckligare.

I Miley Cyrus Garberob

Det var i häromdagen Miley Cyrus och hennes BFF Mandy Jiroux spelade in en video "its like a tank top". Dem spelade on videon i Mileys Garderob. Man kan säga att Mandy är lyckligt lottad, hon får alla kläder som inte Miley vill ha och hon använde dem väldigt ofta.
kolla på klippet här:

RSS 2.0