Svar till Ronja

Om du nu är med i mikas varför finns du inte på hemsidan?
Svar: Jag är inte med i Mikas

Svar på fråga!

Åhh, den smoothien såg riktigt god ut! : D
Kan inte du skriva upp receptet? <3
svar: Hej natalie självklart kan jag skriva upp receptet

1. häll i1 dl vaniljyoghurt och 2 dl mjölk i mixern

2. tillsätt dem bär eller frukt du vill ha

3. kör allt i mixern tills frukten eller bären är helt mosad

4. häll i ett stort glas och njut

XoXo

Svar på fråga!

vad heter du ?

Svar: Analeigh heter jag

XoXo

Svar på fråga!

bor du i västerås ? :) finns det några modellagenturer där, eller i närheten av v-ås? skulle väldigt gärna vilja veta om det finns, eftersom jag själv bor i västmanland :)

fortsätt med din blogg, den är riktigt inspirerande :)
Svar: Nej jag bor igentiligen i stockholm men min mormor bor där och jag åkte ditt :). Jag ska verkligen kolla upp om det finns agenturer.

XoXo

Svar på fråga!

hej analeigh :)
jag älskar din blogg, och har en fråga, och det är: kan jag bli modell om jag är 1.70 lång? jag vet att man inte kan bli catwalk modell då, men kan man vara modell ändå? :) tacksam för svar :)

Svar: Hej bella! och tack för att du gillar min blogg. Din längd som modell är inte okej, skoja din längd är perfekt. Nu vet ju jag inte hur du ser ut men jag tror säkert du kan bli modell. Prova skicka in bilder redan nu. Lycka till

XoXo

Svar på en fråga

Skulle du kunna tipsa om modellagenturer i stockholm också? Förutom de kända som mikas, kot och sthlmsgruppen. Skulle vara schysst! :D

Det kan jag verkligen göra, jag ska se om jag kan kolla efter skolan.

Jimmy Fallons och Cameron diaz galna danstävling



XoXo

Hemsidor

Hej alla igen! Nu håller jag på med att leta lite på internet på olika skönhetstips hemsidor eftersom stylesearch inte funkar längre på min dator, oh fan nu börjar min stress komma tillbaka måste gå och lugna ner mig fortsätter med inlägget om kanske 20 min.

okej det kanske blev lite mindre än 20 min men nu har jag hittat en jättebra skönhetstips hemsida.

XoXo

Gratis makeup.


Ni som älskar  smink så är gratismakeup.se en jättebra hemsida där du ska samla ihop poäng. När du har samlat ihop 400 poäng så skickad det ett presentkort hem till dig på 150 kronor till dig det är roligt och enkelt. 
http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=191477

XoXo

Analeighs Akne-skola och hudvård

Det är svårt att bli av med finnar och finnar är ju det vanligaste hudproblemet för de flesta. Man får finnar genom att talgproduktionen i huden ökar och leder till att talgkörtlarna täpps till och finnar bildas. Det är också för att det är mycket "skit" i kroppen som vill ut och derför täpper igen porerna. Här är de bästatipsen hur du undviker/blir av med finnar: 

* Man ska vara noga med rengöringen av huden. Tvätta ansiktet både morgon och kväll om du har mycket finnar och porrmaskar. fast inte när det börjar bli minus grader ute och du sak gå ut och vara med vänner. Om du använder smink till exemper foundation så blir det något med ansiktet så att du får mer finnar (kom inte ihåg vad xD) Använd inte för stark tvål som bara torkar ut huden vilket gör att fettproduktionen ökar och problemet bli värre.

* öppna upp porerna och rensa ur all smuts med hjälp av ett ångbad. du kokar upp vatten och håller ansiktet över ångan och låt huden svettas ut all smuts.

* Rengöringen är superviktig för att bli av med finnarna. ge huden en ordentlig skrubbning/peeling minst en gång i veckan så håller den sej ren och fräsch. och du blir av med döda hudceller så att huden kan andas. använd ett ansiktsvattenmed bakteriedödande ämnen som du strycket på huden med en bumullstuss. det dödar den orenheterna, men var försiktig så att du inte torkar ut huden. Lumene Gentle Exfoliating Cream är en bra peelingkräm

* Tänk på vad du äter. fet och "dålig" mat sätter sej direkt i sina spår på hyn.

* Neutrogena är en bra rengörning och visibly clear two in one , man kan använda den både som mask och rengöring o den kostar bara 65 kr.

* Om du sminkar dig så ta bort det med aco´s egna rengöringskräm. Ta bort den med en fuktad bomullstuss. Sen använder du inget ansiktsvatten utan torka bara lätt med en handduk.
Köp barnolja till ansiktet, det funkar jätte bra och man behöver bara använda det på kvällen. Om du är torr på andra ställen så funkar den lika bra där, jag använder den till benen då de flagnar lätt.

XoXo


RSS 2.0