Så får du långa ögonfransar


Fixa långa, läckra fransar

Om du vill ha en intensiv blick i höst så måste du läsa dem här metoderna.

Ge fransarna näring
Ett exempel på produkter som dykt upp det senaste året är Revitalack och Neulash som lovar att dina ögonfransar blir längre och tätare. Ögonfransnäringen är färglös och man ska pensla ett tunt streck längsmed fransraden (precis som eyeliner), varje kväll. Dina fransar blir märkbart längre efter bara 4 veckor.

Fransextensions på salong
På många skönhetssalonger kan man få ögonfransförlängning som flesta av er redan vet. Dem fäster fransarna med ett särskilt lim vid roten ac dina egna fransar. Resultatet blir långa, mörka fransar som håller i ungefär tre till sex veckor.
 
Fuska med lösfransar
Om man bara vill ha långa fransar för en kväll kan man köpa lösögonfransar.  En hel rad med fransar klipps då till lagom bredd och limmas fast längs fransraden. Ta bort lösfransarna innan du går och lägger dig på kvällen och pilla bort limmet så kan du använda dem flera gånger.

Förläng med mascara
För en mer naturlig look, eller om du tycker att det är svårt att få lösfransarna att sitta rätt, kan du fuska fram långa fransar med en förlängande mascara. Leta efter produkter med ord som "volume", "lengthening" eller "extension" i namnet. Böj fransarna med en ögonfransböjare innan för extra effekt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0