sno stilen av Taylor swift



En perfekt grund

En naturlig bas är ledorden för Taylor Swift. Fuska fram en porslinshud med hjälp av mineralfoundation. Idag har nästan alla sminkmärken en serie med mineralprodukter. Ta ett varv i ett varuhus nära dig och testa dig fram. Och när du har hittat ett märke som känns rätt så ber du expediten att hjälpa dig hitta rätt nyans.


Kinderna
Sångerskan målar sig med en gnutta rouge som drar åt det aprikosa hållet som klär blondiner. Rouge finns i flera former, allt från puder till kräm och gelé. Men en lättapplicerad cremerouge i aprikos, alternativt korall, passar doll-looken bra.

Ögonen
Hon brukar nöja sig med mascara till vardags, men till fest ser vi henne ofta med en bred eyeliner och sotade ögon. Börja med en ljusare basskugga över hela locket, sedan arbetar du in en mörkare skugga vid fransraden och upp mot brynen. Avsluta med en mascara som förlänger fransarna samtidigt som de blir vackert svarta.

Läpparna

Läpparna är naturligt målade med transparant läppglans till vardags, medan hon slår på stort med läppstift i röda nyanser till fest. Denna gång använder stjärnan en sensuell röd färg på läpparna med ett transparant gloss ovanpå.

Naglarna
Hennes naglar är välmanikyrerade och målade i en stark nyans – oavsett om det är gala eller ej. Oftast matchar naglarna läppstiftet på pricken.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0